Tungtransporter

Kassaskåp, maskiner, rulltrappor och lokomotiv

När det gäller tunghantering är det ingen som slår oss på fingrarna. Våra medarbetare är sedan länge kända för sin höga specialkompetens. Och det vi tar upp i rubriken är bara några av många tungt vägande exempel på vad vi har erfarenhet av.

Tunghantering innebär flytt av allt som är tungt, extra otympligt och bökigt.

Under årens lopp har vi flyttat allt från kassaskåp, verkstadsmaskiner, valvdörrar, kylmaskiner, rulltrappor till lokomotiv.

Tunghanteringen ställer oerhörda krav på medarbetarna. Givetvis behövs styrka. Men också smidighet och tekniska färdigheter. I detta ingår att man måste kunna hantera alla nya tekniska hjälpmedel. Och inte minst gäller att vara förutseende och uppmärksam så att olyckan inte är framme!

Ansvar

Vi på Rex AB har en ansvarsförsäkring som täcker skador upp till ett visst belopp under den tiden godset hanteras av oss. Är godset av väldigt stort värde, rekommenderar vi er att teckna en tilläggsförsäkring. Tecknar ni försäkringen genom oss får ni ett bra skydd till en låg kostnad.

Kostnad

Priset på våra tunghanteringstjänster baseras på vad som ska flyttas och på hur lång transportsträckan är. Ju tyngre projekt, desto fler medarbetare behövs som regel. Vissa projekt kräver även hjälpmedel, som till exempel kranbilar och truckar. Sådant påverkar naturligtvis också kostnaden.

Kontakta gärna huvudkontoret, tel 08-564 840 80, för mer info och en offert.

Att flytta är ett helt företag. Låt oss sköta det åt er!