Bohagsflytt

En bohagsflytt kan se väldigt olika ut

Men det är alltid en alldeles särskild dag. Flytten kan vara frivillig. Och förväntningarna stora. Eller den kan kanske vara mer eller mindre påtvingad. Och därför ibland vara förknippad med obehag. Rexab lägger därför, som det proffsiga flyttföretag vi är, stor vikt vid att se de viktiga nyanserna, och göra den särskilda dagen så bra som förutsättningarna tillåter.

Tjänster

Förutomsjälva flytten kan Rexab erbjuda rådgivning och hjälp inför, under och efter flytten, samt med fackmannamässig nedpackning och uppackning. Via underleverantörer erbjuder vi även flyttstädning och inredningsexpertis. Rexabs krav på bra och personlig service gäller naturligtvis även dessa tjänster.

Vidare är vi kända för att vara väldigt flexibla. Och visst är det så. Det beror bland annat på att vår stora vagnpark, och på många och mångsidiga medarbetare.

Ansvar

Om godset är packat och uppackat av oss, så täcks skador upp till ett visst belopp av vår Ansvarsförsäkring hos Trygg Hansa. Om godset är packat av er, så gäller inte den försäkringen och ni måste själva stå för eventuella skador.

Vid flytt av särskilt värdefulla inventarier eller vid självpackning, rekommenderar vi att ni tecknar en tilläggsförsäkring. Det kan ni göra antingen genom ert eget försäkringsbolag eller genom oss. Vi följer gällande regler enligt Vägtrafiklagen.

Kostnad

Priset baseras på hur mycket som ska flyttas, hur långtransportsträckan är och vilja tjänster ni vill ha hjälp med. För en offert, fyll i vårt formulär eller kontakta kontoret via telefon.

Checklista inför flytten

I god tid före flytten skickar vi en checklista, så ni kan göra alla nödvändiga förberedelser. Checklistan innehåller information om vad ni bör göra med värdesaker, krukväxter, elektriska prylar, etcetera. Vill du så kan du redan nu ladda hem checklistan här nedan.